Kokouskutsu

 

Talman ratsastajat ry kokous

 

Aika: 10.1.2021, klo:14.oo

Paikka: Talman talli, Kalkkikalliontie 80, 04240 Talma

 

Esityslista

1. Kokouksen avaus.

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan valinta.

3. 2020 talouden läpi käyminen

4. Vastuuvapauden myöntäminen vanhalle hallitukselle

5. Muut asiat.

6.Kokouksen päättäminen


Vuosikokous

Kokouskutsu

Talman ratsastaja ry sääntömääräinen vuosikokous
Aika: 4.12.2020, klo 18:00
Paikka: Kalkkikalliontie 80, 04240 Talma

Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan valinta

3. Uuden hallituksen valinta / vahvistaminen

4. Seuran talous

5. Seuran jäsenasiat

6. Jäsenmaksun suuruudet

7. Seuran kilpailut ja koulutukset kaudella 2021

8. Muut asiat.

9. Kokouksen päättäminen
Hei kaikki tarsilaiset!

Olettehan kaikki ilmoittaneet ajantasaisen sähköpostiosoitteenne jäsensihteerille (jasen@talmanratsastajat.fi). Ilman sitä ensi vuonna ei enää jäsenasioiden hoitaminen onnistu.
SRL ei enää vuodesta 2021 eteenpäin lähetä muovista jäsenkorttia. Sen sijaan seuralaisilla tulee olemaan mahdollisuus esittää jäsenyyden olemassaolo, nähdä hänestä rekisteriin tallennetut tiedot, päästä muokkaamaan yhteystietoja ja tulostamaan avoimia laskuja jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneeseen tulee myös liiton kumppaneiden tarjouksia sekä muuta seurojen jäsenille suunnattua liittomateriaalia.
Päästäkseen kirjautumaan ensimmäistä kertaa sisään jäsenhuoneeseen liiton sivuille tulevan linkin kautta ohjelma lähettää kirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisen salasanan jäsenen meiliin. Jos kyseistä meiliosoitetta ei ole tallennettu Senseen, tai jos sama osoite on siellä jollakulla toisella, salasanan tilaaminen epäonnistuu. Sama sähköpostiosoite ei ts. voi olla useammalla jäsenellä, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. Asia voi tuottaa ongelmia, jos perheessä on useampi jäsen, ja osa pieniä lapsia, joilla ei ole omaa sähköpostia, mutta tähän olemme vielä etsimässä ratkaisua. Jäsenhuone ei ole applikaatio vaan kirjautuminen tapahtuu normaalin nettiselaimessa olevan linkin kautta tietokoneella tai mobiililaitteilla.
Yksilöity sähköpostiosoite Sensessä on tarpeen myös kilpailuluvan ostaneille, jotta pääsevät kirjautumaan Kipaan.

t. jäsensihteeriKiitos vuodesta 2019 ja kavioiden kopsetta vuodelle 2020!

Lue infokirje tästä.


TÄRKEÄÄ ASIAA!

Uusi tietosuojalaki (25.5.18 alkaen) vaatii kaikkia seuroja pyytämään luvan jäseniltään heidän tietojensa käyttöön seuran tiedoituksessa. Jos annat luvan, mikään ei muutu. Jos et anna lupaa, emme voi käyttää yhteystietojasi viestintään.

Tähän liittyen sähköpostia on lähetetty kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite meillä on. Jos et ole saanut postia (Muista kurkata myös roskapostit!), tässä on myös liitteenä oheinen tiedoite.


Luettuasi tiedoitteen ilmoita kirjallisesti lukeneesi tiedoitteen ja kantasi tietojesi käyttöön osoitteeseen jasen@talmanratsastajat.fi.

Ohessa linkki SRL:n sivuille, jossa tarkemmin kerrotaan uudesta laista.
http://www.ratsastus.fi/gdpr

Lataa lomake tästä!