Kesäleirejä:

Hevosmiestaitoja ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa.

Kurssi on suunnattu 7-12 vuotiaille lapsille. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvitse olla osallistuakseen perusleirille. Kurssilla käymme läpi perusasioita, joiden ansiosta opit toimimaan turvallisesti hevosten kanssa.
Leirejä pitäävät aikuiset ohjaajat.
Kirsi on luokanopettajaksi valmistuva kahden lapsen äiti. Leirikokemusta on kertynyt monien partioleirien kautta. Hevoset ovat kuuluneet alakouluajoista saakka elämään tavalla tai toisella. Aikuisena Kirsiä on alkanut kiinnostaa hevosten lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtäminen.
Saija on sosiaalipedagoginen koiraohjaaja ja tuleva nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Saija on pitkän linjan hevosihminen (vuodesta 1980) ja myös ratsastuksen apuohjaaja. Tällä hetkellä Saija opiskelee sosiaalipedagogiseksi hevosohjaajaksi.

Perusleiri 14.- 17.6.2021, 4h päivässä 9-13 välillä.

(minimiosallistuja määrä 4 hlö, max 6)
hinta 250€ (sis alv 24%)
Hevosen hoito, hevosen arkikäsittely ja varusteiden hoito. Ei vaadi aiempaa hevoskokemusta.
- Joka päivä puuhaa hevosten tai ponien kanssa.
- Opi käsittelemään turvallisesti hevosta kaikissa hoitotilanteissa.
- Opi kuljettamaan hevosta turvallisesti.
- Varusteet, niiden käyttötarkoitukset ja huolto.

Jatkoleiri 21.-24.6.2021, 4h päivässä 9-13 välillä. 

(minimiosallistuja määrä 4 hlö, max 6)
hinta 250€ (sis alv 24%)
Hevosen maastakäsittely, poniagility, ratsastuksen alkeita. Tulee olla aiempaa hevoskokemusta.
- Opi käsittelemään turvallisesti hevosta kaikissa hoitotilanteissa
- Opi kulkemaan hevosen kanssa turvallisesti.
- Opi mitä kaikkea voit tehdä hevosen kanssa maastakäsin
- Löydä oma tasapaino hevosen selässä.
Leireillä saa kevyttä välipalaa!!

Ilmoittaudu mukaan info@talmanratsastajat.fi


**** **** **** ****Hei kaikki tarsilaiset!

Olettehan kaikki ilmoittaneet ajantasaisen sähköpostiosoitteenne jäsensihteerille (jasen@talmanratsastajat.fi). Ilman sitä ensi vuonna ei enää jäsenasioiden hoitaminen onnistu.
SRL ei enää vuodesta 2021 eteenpäin lähetä muovista jäsenkorttia. Sen sijaan seuralaisilla tulee olemaan mahdollisuus esittää jäsenyyden olemassaolo, nähdä hänestä rekisteriin tallennetut tiedot, päästä muokkaamaan yhteystietoja ja tulostamaan avoimia laskuja jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneeseen tulee myös liiton kumppaneiden tarjouksia sekä muuta seurojen jäsenille suunnattua liittomateriaalia.
Päästäkseen kirjautumaan ensimmäistä kertaa sisään jäsenhuoneeseen liiton sivuille tulevan linkin kautta ohjelma lähettää kirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisen salasanan jäsenen meiliin. Jos kyseistä meiliosoitetta ei ole tallennettu Senseen, tai jos sama osoite on siellä jollakulla toisella, salasanan tilaaminen epäonnistuu. Sama sähköpostiosoite ei ts. voi olla useammalla jäsenellä, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. Asia voi tuottaa ongelmia, jos perheessä on useampi jäsen, ja osa pieniä lapsia, joilla ei ole omaa sähköpostia, mutta tähän olemme vielä etsimässä ratkaisua. Jäsenhuone ei ole applikaatio vaan kirjautuminen tapahtuu normaalin nettiselaimessa olevan linkin kautta tietokoneella tai mobiililaitteilla.
Yksilöity sähköpostiosoite Sensessä on tarpeen myös kilpailuluvan ostaneille, jotta pääsevät kirjautumaan Kipaan.

t. jäsensihteeri


**** **** **** ****


TÄRKEÄÄ ASIAA!

Uusi tietosuojalaki (25.5.18 alkaen) vaatii kaikkia seuroja pyytämään luvan jäseniltään heidän tietojensa käyttöön seuran tiedoituksessa. Jos annat luvan, mikään ei muutu. Jos et anna lupaa, emme voi käyttää yhteystietojasi viestintään.

Tähän liittyen sähköpostia on lähetetty kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite meillä on. Jos et ole saanut postia (Muista kurkata myös roskapostit!), tässä on myös liitteenä oheinen tiedoite.


Luettuasi tiedoitteen ilmoita kirjallisesti lukeneesi tiedoitteen ja kantasi tietojesi käyttöön osoitteeseen jasen@talmanratsastajat.fi.

Ohessa linkki SRL:n sivuille, jossa tarkemmin kerrotaan uudesta laista.
http://www.ratsastus.fi/gdpr

Lataa lomake tästä!